sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Talvitakkeja pojille 80-116 cm, sekä yhdet ihanat talvisaappaat

 
Hei taas pitkästä aikaa!
 
Olen ryhtynyt Zadaa-myyjäksi ja aloitin panemalla kuopuksen vanhoja toppa-asuja myyntiin. Tässä näet, mitä minulla on siellä myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut vaatteista, voit toki tiedustella myös suoraankin sähköpostitse (sato.eileen1@gmail.com).
 
Esittelen ensin kuvat kaikista takeista ja toppa-asuista. Mikäli kiinnostut, löydät kirjoituksen lopusta yksityiskohtaiset kuvat ja vähän tarkempaa kuvausta kaikista asuista. Ne kuvat saat suuremmiksi klikkaamalla.
 
 
 
 
 
 

Molon takki ja housut kokoa 110 cm (myynnissä erikseen) 

 
 

 

Tuulen- ja vedenpitävä Molon takki on kokoa 110, ja se oli kuopuksellamme käytössä parempana asuna. Kerran pari pesty ja muutoin erittäin hyvässä kunnossa, mutta hihansuissa on aavistuksen likaa, joka ei lähtenyt pesussa pois. Lisää kuvia täällä ja täällä. Hinta 75 € eli puolet uuden hinnasta.
 
 

 
Myynnissä ovat myös takin kanssa yhteensopivat, muutaman kerran käytetyt Molon toppahousut kokoa 110. Ne löytyvät housuosastolta hintaan 80 €.
 
 

Raiskin DrymaxX kaksiosainen toppapuku koko 104 cm


 











Tuulen- ja vedenpitävä toppa-asu, irrotettava huppu ja henkselit. Heijastimia. Takissa kiva turkoosi väri, hauskoja yksityiskohtia. Käytetty parempana pukuna, joten hyväkuntoinen ja siisti. Pientä käytönjälkeä havaittavissa. Saappaat myyn erikseen.

Takki ja housut yhteensä 75 €

 

Felix-pupu toppatakki ja -liivi, 98 cm

 









 

Tässä söpössä toppatakissa on irrotettavat hihat ja huppu, joten siitä saa helposti toppaliivin. Fleecevuori. Pupu perustuu Annette Langenin kirjaan "Rakkain terveisin Felix". Takki on ostettu Saksasta ja sitä on tuskin ollut Suomessa myynnissä.

Koko on 98 cm, normimitoitus.

Käytetty parempana takkina, mutta pientä käytönjälkeä on tullut (nukkaa applikaatiossa, kulumaa painonapissa).

Hinta 20 €.


Ticket to Heaven -untuvatakki (2 in 1), koko 98 cm




 
Reilunkokoisessa takissa on irrotettavat hihat, joten siitä saa myös liivin. Takkia on käytetty äärimmäisen vähän, joten se on erittäin hyvässä kunnossa, mutta kuminauhat ovat lörpsähtäneet ja ostaja voi halutessaan vaihtaa. Hinta 30 €.

Bisgaard-talvisaappaat, lammasvuori, koko 30





Nämä nahkasaappaat kokoa 30 ovat siis lampaankarvalla vuoratut, pari kertaa käytetyt siistimpinä saappaina ja hinta on 75 €.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti