keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Teinitytölle 164 ja -pojalle 152

 
 
Hauskin ja kummallisin käännös lienee näissä uudenveroisissa Bisgaardin talvisaappaissa:Vihreät talvitakit lampaalla sisältä. Irrotettava lammas sisäpihalle. Kumi ulkopohja. Harvoin käytetty, uutena. / Vihreä lämmin talvi nahkasaappaat karitsanvuodatinvuorella. Minttu kunnossa.

(Green leather winterboots with sheep fur inside. Removable sheep fur innersole. Rubber outer sole. Hardly used, as NEW / Grüne warme Winterstiefel aus Leder mit Lammfellfütter. Neuwertiger Zustand.)Tämä ilmoitus jäi julkaisematta, kun edellistä postausta pikkupoikien vaatteista listasin. Eli nämä vaatteet ovat myynnissä Zadaassa, mutta niitä voi kysellä minulta myös suoraan. Kursivoidut tekstit ovat Zadaan käyttämän konekääntäjän hassuja käännöksiä suomeen kirjoittamistani englannin- ja saksankielisistä ilmoituksista.


 
 Tyttöjen käänteinen takitakki (= reversible down jacket for girls). Kuuluisa agentti. Tulipalo. (=  ein berühmter mitteleur. Brand).
 
Carbone-merkkinen kääntöuntuvatakki tytölle koossa 164, käytetty siistimpänä takkina, joten takki on uudenveroisessa kunnossa.


 


 
Edellytin yhtä hyvä kuin uusi (= condition as good as new), vähän kuluneet ja siksi uudet (= wenig getragen und deshalb neuwertig, käännetty siis täysin päinvastaisesti).
 
Reimatec-toppahousut koossa 164, löytyvät lasten urheiluvaatteista hakusanalla Reima. Hinta 50 €.

  
Älykäs mutta viileä paita miehille turkoosi väri (= a smart but cool shirt for boys in turquoise colour). Tämä paita pojille on vasara (= dieses Hemd für Jungs ist ein Hammer).
 
Tämä pari kertaa käytetty Cyrillus-juhlapaita löytyy pojille koossa 152. Hinta 17 €.
 
Ja vielä viimeisenä äitini vintage-tanssikengät Palmrothilta:
 
 
 
Kiiltävä Mary Jane mustassa nahkavaatassa (= glossy Mary Jane in black patent leather).

Nämä Pertti Palmrothin kiiltonahkaiset vintage-kengät 70- tai 80-luvulta ovat kuuluneet äidilleni ja ovat minulle valitettavasti liian pienet. Nämä ovat vielä siltä ajalta, jolloin Palmrothkin valmisti kengät aidosta nahasta.

Pitäisi taas aktivoitua ja ryhtyä kuvaamaan kevätvaatteita myyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti